Havenzicht ranking

Mareno Michels wint 1e Havenzicht rankingtoernooi in 2023

Op zondag 15 januari 2023 is er weer een Havenzicht ranking gestart. Voor deze 1e ranking kwamen 34 heren en 3 dames zich inschrijven. De dames doen natuurlijk ook gewoon mee in het toernooi maar hebben ook een eigen dames ranking. Het toernooi ging van start met 10 poules, 7 van 4 en 3 van 3.

De dames hebben met z’n drieën nog een dames poule gespeeld en daarvan hier onder de uitslag.

Poule dames
1e Lydia Wouters
2e Linda Gorter
3e Dushi Wouters
De eindstand van de poule bij de dames was ook meteen de uitslag van de dames ranking.

Nog wel even de uitslagen van de dames wedstrijden. Lydia Wouters – Linda Gorter 3 – 0, Lydia Wouters – Dushi Wouters 3 – 2, en Linda Gorter – Dushi Wouters 3 – 2.

De dames gooiden helaas geen 180 score.

De hoogste finish was helaas maar 40 dit keer, maar werd wel gegooid door Linda Gorter en Dushi Wouters.

Na de poulewedstrijden kwamen 17 spelers in de verliezerronde terecht. In die finale stonden Auke Reinders en Elvin Geerlof tegen over elkaar. Auke bereikte de finale door te winnen van Jan de Vormer met 3 – 1, Edwin Volaart met 3 – 0 en in de halfe finale van John de Graaf met 3 – 0. Elvin deed hetzelfde tegen Linda Gorter met 3 – 0, Richard de Jong, 3 – 1 en Rowdy Rook in de halve finale met 3 – 0. Het werd uiteindelijk Elvin Geerlof die met 4 – 1 de winst in de vr naar zich toe wist te trekken.

In de Winnaars ronde stonden 20 spelers in gedeeld. Hiervan bereikte uiteindelijk Mareno Michels en Danny van Trijp de finale.

Mareno kwam in de finale door Mitchell von Schukkmann 3 – 0, Richard Broer 4 – 0 te verslaan en in de halve finale Stefano van Engelen met 4 – 0. Danny deed dit zelfde tegen Ger Verroen 3 – 0, Jeroen Kromeich 4 – 0 en in de halve finale Nigel van Milligen met 4 – 1.

De finale werd met 5 – 3 een prooi voor Mareno Michels.

Er werd in totaal 44 keer een 180 score genoteerd. Er waren 2 spelers met een aantal van 7 stuks en dat waren Stefano van Engelen en Nigel van Milligen.

De hoogste finish van de dag kwam met een finish van 126 op naam van Rowdy Rook.

Het volgende toernooi is op zondag 5 februari 2023 en we hopen een ieder dan weer te begroeten en in te schrijven.

Aankomende evenementen