Havenzicht rankingNieuws

Mitchell en Ardy winnen  12e Havenzicht rankingtoernooi

Op zondag 10 september 2023 is het 12e Havenzicht ranking toernooi gehouden. Het was deze keer het 3e en laatste koppel toernooi voor deze jaargang. Er kwamen in totaal 22 koppels langs de tafel om zich in te schrijven. We begonnen deze keer dan ook in poules en dat waren 4 poules van 4 en 2 poules van 3.

De eindstanden van deze poules waren als volgt.:

Poule 1Poule 2
1e Frank v.d. mast / Stanley d. Vormer1e Stefan v. Waterschoot / Nigel v. Milligen
2e Andy d. Waaij / Tom Degens2e Ruud Schipper / Jan Karel
3e Ger Verroen / Jan d. Vormer3e Remco Oost / Wesley v. Beekum
4e Maurice d. Jong / Edwin Volaart4e Lydia Wouters / Steve Brophy
Poule 3Poule 4
1e Mareno Michels / Shirley v. Milligen1e Danny v. Trijp / Zereso Zeverboom
2e Simon Aupperlee / Jan Snel2e Jeroen Gorter / Stefan Couwenberg
3e Axel Zwaving / Stefano v. Engelen3e Lorenzo Verroen / Ricardo Ham
4e Patrick Huiskes / Johnny Monte4e Richard d. Jong / Jeremy Fitters
Poule 5Poule 6
1e Ardy Jongenelen / Mitchell v. Schukkmann1e Brendan Drumm / Richard Broer
2e Donny Scheurwater / Mandy Nobel2e Michel Merrelaar / Geert v. Wageningen
3e Shaties Hoebdar / Gino Hoppema3e Dushi Wouters / Jewel Troost

In de finale van de verliezers ronde stonden Shaties Hoebdar met Gino Hoppema tegenover Lorenzo Verroen en Ricardo Ham. Shaties en Gino bereikte de finale door te winnen van Ger Verroen en Jan de Vormer met 3-1 en in de halve finale van Richard de Jong en Jeremy Fitters met 3-1. Lorenzo en Ricardo deden hetzelfde tegen Patrick Huiskes en Johnny Monte met 3-2 en in de halve finale van Remco Oost en Wesley van Beekum met 3-1.

De winst in de finale werd een prooi voor Lorenzo Verroen en Ricardo Ham met een 4-0 overwinning.

De finale in de winnaars ronde werd een strijd tussen Ardy Jongenelen met Mitchell von Schukkmann tegen Danny van Trijp met Zereso Zeverboom.

Ardy en Mitchell kwamen in de finale door te winnen van Michel Merrelaar en Geert van Wageningen met 3-1, Frank van der Mast en Stanley de Vormer met 4-0 en in de halve finale van Mareno Michels en Shirley van Milligen met 4-0.

Danny en Zereso bereikte de finale door te winnen van Simon Aupperlee en Jan Snel met 4-1 en in de halve finale van Stefan van Waterschoot en Nigel van Milligen met 4-2.

De winst in de winnaars ronde ging uiteindelijk naar Ardy Jongenelen en Mitchell von Schukkmann met een 5-4 overwinning.

Er werd in totaal 29 maal een 180 score genoteerd. Degeen met het meeste aantal was deze keer Danny van Trijp met 5 stuks.

De hoogste finish bij de dames kwam deze keer op naam van Shirley van Milligen met een finish van 90. De hoogste finish van het toernooi kwam met een 124 finish op naam te staan van Lorenzo Verroen.

Het volgende ranking toernooi wordt gehouden op zondag 1 oktober 2023. Het is dan weer een single toernooi. We hopen dan iedereen weer te kunnen begroeten en in te kunnen schrijven.

Tot 1 oktober.

Aankomende evenementen