Havenzicht rankingNieuws

Wesley Plaisier wint Finale zomerranking 2023

Met 18 deelnemers die zich hadden geplaatst voor de finale avond gingen we van start deze avond om de opgespaarde pot (900 euro) te verdelen. Van de 4 poules (2×4 en 2×5) gingen in de poules van 4 de beste 2 door naar de WR en van de poules van 5 de beste 3. De rest moest genoegen nemen met een plaats in de VR.

In de VR was het Simon Aupperlee die de lakens uitdeelde en deze op zijn naam schreef.

In de WR kwamen de nrs 1 en 2 van de rankingstand elkaar tegen in de finale. Dit werd een best of 7 en de twee spelers (Jeroen Gorter en Wesley Plaisier) hielden het spannend tot de laatste leg. Bij een 3-3 stand en beide op een finish (32 en 40) hadden de mannen toch last van de zenuwen. Beide spelers misten 3 volle beurten om de winst naar zich toe te trekken. In de 4e finishbeurt was het dan toch Wesley Plaisier die de dubbel gooide en zodoende het zomerranking toernooi op zijn naam schreef.

Het was een zeer geslaagd toernooi en de vraag was dan ook bij velen of dit ook volgend jaar weer gehouden word. Deze vraag werd door de wedstrijdleiding met ja beantwoord en dus gaan we daar maar van uit.

Dus bedank van ons aan de wedstrijdleiding (Jeroen Gorter, Simon Aupperlee, Donny Scheurwater) voor het regelen van de 11 toernooien en het eindtoernooi.

Tot volgend seizoen,

Jan en Petra de vormer

Jeroen, Simon,Donny…

Aankomende evenementen