danny van trijpAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het laatste ranking toernooi van 2018 gespeeld. Bij een opkomst van 57 dames en heren was het Danny van Trijp die zich deze dag de sterkste toonde.

Na de poulewedstrijden werd het gestart met het serieuze werk en in de kwartfinale waren weer mooie partijen te zien. Danny van Trijp versloeg hierin Stefano van Engelen, Jeroen van Die liet Ricardo Ham in het stof doen bijten, Wilbert van Veen verloor van Edwin Rijsdijk en Geordie Martis moest de duimen leggen tegen Oscar Wijsbroek.

zereso zeverboomAfgelopen zondag werd het 10e Agnes & Schier ranking toernooi van 2018 gespeeld. Ditmaal mochten de deelnemers als duo’s aan de strijd deelnemen. Nadat de poules gespeeld waren werden de 37 deelnemende koppels verdeeld over een winnaar en verliezerronde.

Aan de winnaarskant waren het Zereso Zeverboom en Eddy Merlijn die zich de finale in speelden ten koste van Vincent de Gelder / Winston, Geordie Martis / Tristan Koedood en Jeroen van Die / Simon Auperlee. Tegenstanders in de finale werden Bert de Ruiter en Erik van Rijswijk. Bert en Erik waren succesvol tegen Ricardo Bal / Rodney Versloot, Gerrit Geelen / Nigel van Milligen en Jan Bakels / Marcel Koolmees.

jeroen schierAfgelopen zondag werd in Barendrecht het 8e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. Bij een opkomst van 55 dames en heren was het Jeroen van Die die in de finale Jan Karel versloeg en er met de winst vandoor ging.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel echt op de wagen en werden de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde. De favorieten maakten geen fouten en zij speelden zich allemaal de winnaarsronde in.

erik schier45 dames en heren verschenen afgelopen zondag in Barendrecht bij Agnes & Schier aan de ockey, ditmaal voor een dubbel in, dubbel uit toernooi.

Nadat de poules gespeeld waren ging het serieuze werk van start in de knock-out. Erik van Rijswijk stond zo net na de vakantie al op scherp en hij schakelde achtereenvolgens Vincent de Gelder, Jan Karel en Geordie Martis uit waarna hij in de finale mocht aantreden tegen Marco Los. Marco geraakte in de finale ten koste van Johnny Monte, Ardy Jongenelen, Cor Ernst en Gino Blom. In de finale was het Erik die trefzekerder was op de dubbel en dit leverde hem dan ook een 5-2 overwinning op.

erik schier45 dames en heren verschenen op Vaderdag bij Agnes & Schier voor de strijd op het 7e ranking toernooi van dit jaar. Nadat zij verdeeld over 11 poules hadden uitgemaakt wie er naar de winnaars ronde ging er wie er naar het meer recreatieve gedeelte ging zat het spel echt op de wagen.

In de winnaarsronde kwamen de twee koplopers van de ranking bij de laatste 16 tegen elkaar uit, het was Gino Blom die deze ontmoeting met 3-2 in zijn voordeel beslechte. Een ronde later, kwartfinale, zette Gino zijn zegereeks voort met een 3-1 zege op Tony Buitelaar. In de andere kwartfinale partijen was Dennis Zijdemans met 3-2 te sterk voor Ron Kars, versloeg Erik van Rijswijk met dezelfde cijfers Mike van Duivenbode en moest Jan Bakels met 3-1 in het stof bijten tegen Thom v.d. Herik.

jurgen hoogvliet 2018Afgelopen zondag verschenen 55 dames heren in Barendrecht bij Agnes & Schier aan de ockey voor de strijd op het 6e ranking toernooi van 2018. Nadat de poules gespeeld waren mochten de dames en heren in vorm verder in de winnaarsronde, terwijl degenen die in mindere doen waren het verder in de verliezerronde mochten proberen.

In de winnaarsronde waren meteen mooie partijen te zien, Edwin van Rijswijk verloor in de 1e ronde van Marco Los, Daisy van Driel gaf Thom v.d. Herik klop en Robert-Jan Koolstra bleek te sterk voor Ben Michels. In de 2e ronde ging Robert-Jan dan ten onder tegen Dennis Zijdemans, verloor Marco Los van Oscar Wijsbroek, maakte Jurgen Hoogvliet een eind aan het optreden van Gino Blom, schakelde Jan Bakels Marcel Koolmees uit, dolf Wilbert van Veen het onderspit tegen Nigel van Milligen en mocht Daisy van Driel aan het schrijfbord plaatsnemen na een ontmoeting met Jan Karel.

wesley danny agnes schierAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het 5e ranking toernooi van dit jaar gespeeld, ditmaal een koppeltoernooi.

Na de poulewedstrijden zat het spel goed op de wagen en werd er serieus gestreden om de winst. In de winnaarsronde waren het twee koppels uit een poule die zich de finale in speelden. Michael v.d. Veer / Richard Broer plaatsten zich als poulewinnaar en versloegen vervolgens Ardy Jongenelen / Jan de Vormer, Frans de Winter / Gino Blom en in de halve finale Jan Bakels / Marcel Koolmees.

erik van rijswijk73 dames en heren melden zich afgelopen zondag bij Agnes & Schier voor de strijd op het 4e A&S ranking toernooi van 2018. Nadat de poules gespeeld waren was iedereen warm gedraaid en kon de strijd echt beginnen.

In de winnaarsronde opende Thom v.d. Herik met overwinningen op Robert-Jan Koolstra en Geordie Martis om in de kwartfinale Marco v.d. Kant uit te schakelen. Gino Blom versloeg Ricardo Ham, Geert van Wageningen en in de kwartfinale Jan Bakels. Erik van Rijswijk maakte op weg naar de halve finale een eind aan het optreden van Stefano van Engelen, Jurgen Hoogvliet en in de kwartfinale Jaap Dijksman. De vierde halve finalist werd Michael van Dijk die Ron Kars en Schier Gouman versloeg waarna in de kwartfinale Jeroen van Die het nakijken werd gegeven.