koppelwinnaars 1Afgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het vijfde ranking toernooi van dit jaar gespeeld, ditmaal in koppelformaat. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel goed op de wagen en werd het knock-out.

Op de bovenste helft van de sheet waren het Geordi Martis / Wilbert van Veen die zich de finale in speelden. Gertjan Resoort / Mike Codame, Peter Zimmer / Ron Kars en Patrick Toom / Ruud v.d. Spek werden uitgeschakeld.

cor agneAfgelopen zondag vond bij Agnes & Schier te Barendrecht het eerste toernooi van de 2019 ranking plaats. Zij mochten zich verheugen met de opkomst van 78 dames en heren die de strijd op de dartbanen met elkaar aangingen. Ondanks wat computerproblemen verliep het toernooi goed en kon men zich na de poulewedstrijden opmaken voor de knock-out fase.

danny van trijpAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het laatste ranking toernooi van 2018 gespeeld. Bij een opkomst van 57 dames en heren was het Danny van Trijp die zich deze dag de sterkste toonde.

Na de poulewedstrijden werd het gestart met het serieuze werk en in de kwartfinale waren weer mooie partijen te zien. Danny van Trijp versloeg hierin Stefano van Engelen, Jeroen van Die liet Ricardo Ham in het stof doen bijten, Wilbert van Veen verloor van Edwin Rijsdijk en Geordie Martis moest de duimen leggen tegen Oscar Wijsbroek.

zereso zeverboomAfgelopen zondag werd het 10e Agnes & Schier ranking toernooi van 2018 gespeeld. Ditmaal mochten de deelnemers als duo’s aan de strijd deelnemen. Nadat de poules gespeeld waren werden de 37 deelnemende koppels verdeeld over een winnaar en verliezerronde.

Aan de winnaarskant waren het Zereso Zeverboom en Eddy Merlijn die zich de finale in speelden ten koste van Vincent de Gelder / Winston, Geordie Martis / Tristan Koedood en Jeroen van Die / Simon Auperlee. Tegenstanders in de finale werden Bert de Ruiter en Erik van Rijswijk. Bert en Erik waren succesvol tegen Ricardo Bal / Rodney Versloot, Gerrit Geelen / Nigel van Milligen en Jan Bakels / Marcel Koolmees.

jeroen schierAfgelopen zondag werd in Barendrecht het 8e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. Bij een opkomst van 55 dames en heren was het Jeroen van Die die in de finale Jan Karel versloeg en er met de winst vandoor ging.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel echt op de wagen en werden de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde. De favorieten maakten geen fouten en zij speelden zich allemaal de winnaarsronde in.

erik schier45 dames en heren verschenen afgelopen zondag in Barendrecht bij Agnes & Schier aan de ockey, ditmaal voor een dubbel in, dubbel uit toernooi.

Nadat de poules gespeeld waren ging het serieuze werk van start in de knock-out. Erik van Rijswijk stond zo net na de vakantie al op scherp en hij schakelde achtereenvolgens Vincent de Gelder, Jan Karel en Geordie Martis uit waarna hij in de finale mocht aantreden tegen Marco Los. Marco geraakte in de finale ten koste van Johnny Monte, Ardy Jongenelen, Cor Ernst en Gino Blom. In de finale was het Erik die trefzekerder was op de dubbel en dit leverde hem dan ook een 5-2 overwinning op.