erik schierAfgelopen zondag werd aan de Stationsweg in Barendrecht het 7e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. 41 dames en heren melden zich ditmaal tijdig aan de wedstrijdtafel om zich in te schrijven voor de strijd waarna het toernooi in poulefase werd gestart.

Na de poules werden de deelnemers weer verdeeld over een winnaar en verliezerronde en zat het spel echt op de wagen. In de winnaarsronde waren het Cor Ernst en Erik van Rijswijk die zich de finale in speelden.

koppelwinnaars 1Afgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het vijfde ranking toernooi van dit jaar gespeeld, ditmaal in koppelformaat. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel goed op de wagen en werd het knock-out.

Op de bovenste helft van de sheet waren het Geordi Martis / Wilbert van Veen die zich de finale in speelden. Gertjan Resoort / Mike Codame, Peter Zimmer / Ron Kars en Patrick Toom / Ruud v.d. Spek werden uitgeschakeld.

cor agneAfgelopen zondag vond bij Agnes & Schier te Barendrecht het eerste toernooi van de 2019 ranking plaats. Zij mochten zich verheugen met de opkomst van 78 dames en heren die de strijd op de dartbanen met elkaar aangingen. Ondanks wat computerproblemen verliep het toernooi goed en kon men zich na de poulewedstrijden opmaken voor de knock-out fase.

danny van trijpAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het laatste ranking toernooi van 2018 gespeeld. Bij een opkomst van 57 dames en heren was het Danny van Trijp die zich deze dag de sterkste toonde.

Na de poulewedstrijden werd het gestart met het serieuze werk en in de kwartfinale waren weer mooie partijen te zien. Danny van Trijp versloeg hierin Stefano van Engelen, Jeroen van Die liet Ricardo Ham in het stof doen bijten, Wilbert van Veen verloor van Edwin Rijsdijk en Geordie Martis moest de duimen leggen tegen Oscar Wijsbroek.