mareno jan 2017Op zondag 14 februari 2019 werd het 3e ranking toernooi gehouden. Er kwamen 40 deelnemers naar de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 35 heren en 5 dames. Er werd eerst begonnen in poules. In dit geval waren dat 10 poules van 4. De nrs 1 en 2 van de poules gingen naar de winnaars ronde en de nrs 3 en 4 naar de verliezers ronde.

jan karel jan de vormerOp zondag 27 januari 2019 werd de 2e ranking gespeeld en er kwamen 42 dames en heren naar de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Er werd eerst in poules gepeeld voor we het toernooi afmaakte met het knock out. Er waren 2 poules van 5 en 8 poules van 4 en er werd een best of 3 gespeeld.

De poulewinnaars waren, Nigel Dikhoff, Simon Aupperlee, Stephan Engelmoer, Auke Reinders, Richard de Jong, Tony Buitelaar, Nigel van Milligen, Wilco Mulder, Wim Doesburg en Ruud Schipper. Samen met de nummers 2 en de nummers 3 uit de poule van 5 gaan zij voor de winnaars ronde.

jan corrine karelEr kwamen zich 54 dames en heren aanmelden voor de eerste ranking van dit jaar. Er werd nu gespeeld in 18 poules van 3 spelers en dan gingen de eerste 2 naar de winnaars ronde en de nr 3 naar de verliezers ronde.

Als winnaars kwamen van de poules kwamen tevoorschijn, Stefan Waterschoot, Rowdy Rook, Stefano van Engelen, Jan Karel, Ben Michels, Wilco Mulder, Auke Reinders, Lorenzo Verroen, Ferry de Ling, Ad Kromeich, Ruud Schipper, Richard Broer, Jeroen Kromeich, Ger Verroen, Manuel Marques, Stephan Engelmoer, Robert Krijthe en Ron Willemstein.

wesley plaisier Jan de VormerZondag 9 december stond Café ‘’van ouds’’ Havenzicht te Ridderkerk in het teken van de jaarlijkse editie van de Open Havenzicht Singles 2018. Met wat aan- en afmeldingen mocht de organisatie van HW Darts uiteindelijk 30 deelnemers verwelkomen die met de elkaar de strijd aan gingen om de gegarandeerde prijzenpot van €400,-. Om 13:00 uur kon het startsein worden gegeven voor de poulefase, waarin werd bepaald welke spelers zich na het doen van de loterij mochten gaan opmaken voor de winnaars- of verliezersronde.

jaap mareno janAfgelopen zondag werd in café Havenzicht te Ridderkerk het finaletoernooi van de gelijknamige darts ranking gespeeld. Ruim € 4500, - zou er deze dag verdeeld gaan worden en 33 dames en heren gingen hiervoor de strijd met elkaar aan.

Uiteraard werd er ook in weer in een poulesysteem gestart en mochten de deelnemers in een best of 5 uitmaken wie er naar de hoofdronde ging en wie zich bij de prijsuitreiking met wat minder tevreden moest stellen en naar de verliezerronde ging.

havenzichtranking 2018Nog een goede week te gaan en het finaletoernooi van de Havenzichtranking 2018 staat voor de deur. Voor degene die zich geplaatst hebben: Zoals gewoonlijk begint het finaletoernooi om 12.00 uur. Dus een uurtje eerder als de reguliere toernooien. Het verzoek is om u voor 11.45 uur aan de wedstrijdtafel aan te melden. Mocht u verhindert zijn, geef dit dan a.u.b. ook even door.

petra Daisy van drielAfgelopen zondag werd in café Havenzicht het laatste toernooi van de Havenzichtranking 2018 gespeeld. 36 dames en heren namen ditmaal de moeite om zich tijdig in Ridderkerk te melden voor de strijd om de euro’s en de ranking punten, voor enkele deelnemers ging het vooral om het laatste er moest immers bij de laatste 32 geëindigd worden om zich te plaatsen voor het finaletoernooi.

Ook nu weer werd er in poules gestart om de schapen van de bokken te scheiden. In poule 1 deed Agnes Gouman goede zaken door als 2e achter Wilco Mulder te eindigen. Poule 2 viel ten prooi aan Wesley Plaisier voor Johnny Monte. Stefano van Engelen moest in poule 3 alleen Richard Broer boven zich dulden terwijl in poule 4 Mareno Michels als eerste eindigde voor Jeroen Luyten. In poule 5 verloor Nigel van Milligen geen leg en moest Ron Willemstein genoegen nemen met de 2e plaats. In poule zes stond Jan Bakels op scherp en werd Jeroen van Die 2e. Poule 7 was voor Tony Buitelaar voor Dennis Zijdemans. In poule 8 liet Schier Gouman de concurrentie achter zich en werd Ruud Schipper 2e. In poule 9 heerste Jan Karel en was het Jaap Dijksman die genoegen moest nemen met de 2e plaats.

jeroen axel wesleyZaterdagavond 20 oktober stond Café ‘’van ouds’’ Havenzicht te Ridderkerk weer in het teken van de jaarlijkse editie van de Open Havenzicht Koppels. Net als de voorgaande jaren lag de organisatie in handen van HW Darts en was de locatie met 29 koppels weer goed afgeladen. In goede sferen kon om 20:00 uur het startschot gegeven worden voor de traditionele poulefase, waarin werd bepaald welke koppels er in de winnaars- of verliezersronde terecht zouden komen. Voordat we van start gingen met de knock-outfase, waarbij het duidelijk zou worden welke koppels er in de prijzen zouden vallen in de prijzenpot van €440,-, werd nog even snel de loterij afgewerkt en kon Dirk van de Graaf zichzelf als de gelukkige bestempelen, aangezien zijn naam tussen alle deelnemers uit de koker kwam voor het Blade 5 Dartsbord.

cor shirley38 dames en heren verschenen afgelopen zondag in café Havenzicht te Ridderkerk aan de ockey voor deelname aan het gelijknamige ranking toernooi. De strijd om de euro’s en de ranking punten begon ook nu weer in poules (9).

In poule 1 eindigde Jeroen van Die als winnaar voor Ruud Schipper. Poule 2 viel ten prooi aan Jan Snel die Dennis Zijdemans achter zich liet. In poule drie eindigde Wim Doesburg op 2 achter Jan Karel. Schier Gouman veroverde de koppositie in poule 4 voor Johnny Monte. Poule vijf werd gewonnen door Nigel van Miligen met Lorenzo Verroen op twee. Manuel Marques heerste in poule 6 voor Ben Michels. Ardy Jongenelen hield Kelly Visser achter zich in poule 7 terwijl in poule 8 Mareno Michels achter Cor Ernst eindigde. In poule negen hield Remco Mak Stefano van Engelen achter zich.

cor shirleyAfgelopen zondag melden zich 40 dames en heren voor de strijd om de euro’s en de ranking punten in café Havenzicht te Ridderkerk. Verdeeld over 10 poules werd er aan het toernooi begonnen waarbij Wesley Plaisier, Jan Karel, Stefano van Engelen, Cor Ernst, Jeroen van Die, Mareno Michels, Lorenzo Verroen, Ben Michels, Ruud Schipper en Ron Willemstein sterk begonnen en als poulewinnaar het knock-out gedeelte in stapten.