wesley blonde schone5 juli, en alweer het 3e zomeravondtoernooi, een heerlijke temperatuur en 22 deelnemers. Deze 22 deelnemers werden over 5 poules verdeeld; 4 van 4 en 2 van 5. In de VR waren het Maurice Burgemeester en Schier Gouman die zich de finale inspeelden. In deze finale was het Maurice die de scherpste was en met 4-2 aan het langste eind trok.

In de WR waren het Wesley Plaisier en Stefano van Engelen die de finale bereikten. In de finale ging het redelijk gelijk op. De eerste 4 legs werden 4 breaks en zodoende stond het 2-2. Daarna miste Stefano zijn dubbel en haakte af, de laatste 3 legs gingen naar Wesley en dus ook de winst

wesley blonde schone21 juni, een niet te warme zomeravond en 18 deelnemers op de 1e donderdagavond zomer ranking in café “van ouds” Havenzicht. Met 18 deelnemers werd er gestart met 5 poules, 3 van 4 en 2 van 3. Poulewinnaars waren Jeroen van Die, Jeroen Mulder, Danny Mak, Geert van Wageningen en Herko van de Brink.

In de finale waren het Wesley Plaisier en Jeroen Mulder die elkaar troffen. Hierin ging het tot 2-2 gelijk op, daarna was het Wesley die niks meer miste en met 5-2 de overwinning binnen sleepte op het 1e toernooi.

In de VR waren het Schier Gouman en Stanley de vormer die de finale speelde. Schier liet zien dat hij in vorm was en versloeg Stanley met 4-0.

jeroen van die31 augustus mooi weer en goede temperaturen voor de finale van de donderdagavond zomer ranking in Café “van ouds” Havenzicht. Er hadden zich 25 personen geplaatst voor deze finale maar met 1 afzegging vooraf werden er dus 6 poules van 4 gemaakt zodat we om 19.15 konden starten. Helaas op de valreep nog 2 afzeggingen door omstandigheden en zodoende werden 2 van de 6 poules, poules van 3. De beste 2 van elke poule gingen naar de WR en de rest naar de VR.

Bij de laatste 8 van de VR waren het Anne Schaap en Vincent van de Bogaert, Jan de Vormer (geen tegenstander wegens afmelding), Ron Willemstein en Patrick de Zwart, en Wim Doesburg en Maurice de Jong die het tegen elkaar opnamen. Vincent versloeg Anne, Jan ging zonder te gooien door, Ron versloeg Patrick en Wim verschalkte Maurice. Zodat de halve finales werden: Vincent tegen Jan en Ron tegen Wim.

jaap jeroen24 augustus en alweer het 12e en laatste toernooi van de Havenzicht zomer ranking 2017 alvorens de finale word gespeeld op 31 augustus. 22 deelnemers deze keer wat 2 poules van 5 en 3 poules van 4 opleverde. Poulewinnaars werden; Anne Schaap, Ledion Collaku, Geert van Wageningen, Jeroen van Die en Ron Willemstein.

Jaap Dijksman schakelde hierna 3 van de 5 poulewinnaars uit en daarmee bereikte hij de finale waar hij de laatst overgebleven poulewinnaar trof. Die was echter niet van plan om Jaap ook hem uit te laten schakelen en ging liever zelf voor zijn 5e toernooi overwinning. Dit lukte hem vrij gemakkelijk, schijnbaar had Jaap alles gegeven tegen zijn 3 eerdere tegenstanders en met 5-1 was het Jeroen van Die die de winst pakte.

jeroen van die17 augustus en alweer het 11e en dus voorlaatste zomerranking toernooi in café Havenzicht te Ridderkerk. Met 24 deelnemers dus 6 poules van 4. Hierin waren Mareno Michels, Remco Mak, Jeroen van Die, Herco van de Brink, Ledion Collaku en Leen van Welie de sterkste en dus poule winnaars.

Jeroen mulder schakelde vervolgens 2 van deze 6 uit (Leen van Welie en Remco Mak) om daarna in de halve finale te verliezen van Wesley Plaisier. Jeroen schakelde Jaap Dijksman en Mareno Michels uit en werd zodoende de tegenstander van Wesley in de finale. Jeroen had er duidelijk zin in en met 5-2 werd Wesley verslagen en mocht Jeroen zich winnaar noemen van het 11e toernooi.

wesley plaisier Jan de Vormer21 deelnemers op de 10e zomeravond zomer ranking in café Havenzicht te Ridderkerk wat 4 poules van 4 en 1 poule van 5 opleverde. Danny Mak, Wilbert van Veen, Simon Aupperlee, Jaap Dijksman en Mareno Michels waren de sterkste in hun poule en werden allen poulewinnaar.

Bij de laatste 8 waren het Danny en Mareno die als eerst 2 poulewinnaars tegen elkaar moesten en Mareno toonde zich de sterkste. Daarna versloeg Mareno Leen van Welie en stond daarmee in de finale. In de finale trof hij Wesley Plaisier. Die had op zijn beurt afgerekend met Jeroen van Die, Wilbert van Veen en Jaap Dijksman. De finale ging tot 2-2 gelijk op. Echter in de 6e leg wist Wesley Mareno te breken om vervolgens zijn eigen leg te houden. 5-2 overwinning voor Wesley en daarmee de toernooi zege.

wilbert van VeenDeze keer 20 deelnemers in café Havenzicht wat 5 poules van 4 opleverde. In de vorige 8 toernooien tot nu toe 3 verschillende winnaars, deze waren alle 3 afwezig op het 9e toernooi dus er zat een nieuwe winnaar aan te komen. In de poules waren het Jaap Dijksman, Wilbert van Veen, Ledion Collagu, Vincent van de Bogaert en Dennis van Genderen die als winnaars uit de bus kwamen.

Bij de laatste 4 waren er nog steeds 3 van over. Alleen Wim Doesburg wist zich hiertussen te scharen, hij moest in de halve finale echter zijn meerdere erkennen in Dennis van Genderen (4-2) en die wist zich zodoende te plaatsen voor de finale. De andere halve finale dus 2 poulewinnaars tegenover elkaar. Hierin was het Wilbert van Veen die Vincent van de Bogaert versloeg (4-2) en zodoende de andere finalist werd. Hoe wel Dennis in de finale maar liefst 4 x 180 gooide kwam hij toch te kort en verloor de finale met 5-2. Wilbert werd hiermee de winnaar van het 9e donderdagavondtoernooi.

jaap jan mareno27 juli en 22 deelnemers op de donderdagavond zomer ranking in café Havenzicht te Ridderkerk. Dit resulteerde in 5 poules, namelijk 3 van 4 en 2 van 5. Poulewinnaars waren deze avond; Mareno Michels, Wesley Plaisier, Simon Overkleeft, Jeroen van Die en Ger Boekkee.

Bij de halve finale aangekomen waren er hier nog 3 van over, Mareno trof Jeroen en Wesley speelde tegen Wilbert van veen die als enige van de 4 geen 1e maar 2e in zijn poule was geworden. Mareno won met 4-1 van Jeroen en Wesley met 4-3 van Wilbert. Finale Mareno tegen Wesley. Mareno had tot de finale slechts 2 legs verloren en daar kwam er in de finale geen meer bij. Hij versloeg Wesley met 5-0. En won hiermee zijn 3e Havenzicht zomer toernooi in even zoveel deelnames.

jeroen van die20 juli en met 22 deelnemers kon het 7e zomerranking van start gaan met 2poules van 5 en 3 van vier. Dit leverde 5 poule winnaars op. Stanley de Vormer, Jaap Dijksman, Maarten van Ettinger, Agnes Gouman en Jeroen van Die waren de sterkste in hun poule. Van deze 5 werden er in de kwartfinales maar liefst 4 uitgeschakeld en bleef alleen Jeroen van Die over, daar hij ook de halve finale wist te winnen van teammaat Wim Doesburg stond hij voor de 7e keer op rij in de finale.

Hierin trof hij Jeroen Mulder die in de andere halve finale had afgerekend met Remco Mak. In de finale was Jeroen van Die net wat scherper als Jeroen Mulder en met 5-2 wist Jeroen van Die zijn 3e toernooizege te boeken.

wesley plaisier Jan de Vormer13 juli en alweer het 6e toernooi van de zomerranking in café Havenzicht te Ridderkerk. Met 26 deelnemers weer een goede opkomst. Er werd gestart in 2 poules van 5 en 4 poules van 4. De 6 poulewinnaars waren deze keer; Remco Mak, Wim Doesburg, Wesley Plaisier, Jeroen van Die, Ledion Collaku en Wilbert van Veen. Bij de laatste 4 in de WR waren er nog steeds vier van deze mannen over.

Remco speelde zijn halve finale tegen Wesley en Wilbert tegen Jeroen. Beide partijen eindigde in een 4-1 uitslag en zodoende speelde Jeroen zijn 6e finale uit 6 toernooien. En dit keer mocht hij het opnemen tegen Wesley. Met o.a. 2X 180 in de finale was Wesley dit keer de sterkste en met 5-2 schreef hij het 6e toernooi op zijn naam.