jeroen van dieAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier de finale van de zomer ranking 2018 gespeeld. Van degenen die minimaal 3x hadden deelgenomen melden zich 42 dames en heren die de strijd aangingen om de euro’s.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren werden de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde en kon het knock-out gedeelte van start. Het waren Nigel van Milligen en Jeroen van Die die deze dag in de beste vorm staken. Jeroen, die een dag eerder in café Havenzicht ook de sterkste was, versloeg achtereenvolgens Johnny Monte, Wilbert van Veen en Elvin Geerlof. Nigel, die de zaterdag ervoor de Open ’s Gravendeel nog won, makte een eind aan het optreden van Jeroen Wiekeraadt, Ardy Jongenelen en Thom v.d. Herik.

Elvin GeerlofAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het laatste toernooi gespeeld van de zomerranking. Bij een opkomst van 35 deelnemers was het Elvin Geerlof die zich de sterkste toonde. In de finale versloeg Elvin Jan Bakels.

Na de poulewedstrijden begon het serieuze werk. Elvin maakte hierbij op weg naar de finale korte metten met Mitchell von Schukkmann, Johnny Monte en Geordie Martis. Jan Bakels liet zich ook niet onbetuigd en maakte een eind aan het optreden van Schier Gouman, Hans Stiphout, Rowdy Rook en Thom v.d. Herik. In de finale bleek Elvin dan echter te sterk.

nigel v milligenAfgelopen vrijdag werd het 4e Agnes & Schier zomer ranking toernooi gespeeld. Ditmaal melden zich 46 dames en heren voor de strijd om de punten. Voor de 2e maal op rij was het Nigel van Milligen die zich de sterkste toonde.

Nigel opende ditmaal met een overwinning op Pim Steenhouwer gevold door een zege op Patrick Toom. In de halve finale viel Wilbert van Veen ten prooi aan de dadendrang van Nigel waarna in de finale Jeroen Wiekeraadt aan de zegekar gebonden werd en Nigel zijn 2e toernooizege op zak had.
Jeroen was in de finale gekomen ten koste van Rob Baan, Tony Buitelaar, Hans de Klerk en Elvin Geerlof.

nigel v milligenAfgelopen vrijdag met zo’n 37 graden de warmste dag van het jaar en voor 44 dames en heren toch reden om wat verkoeling te zoeken op het 3e zomer ranking toernooi bij Agnes & Schier.

Nadat de poules gespeeld waren werden de dames en heren weer verdeeld over een winnaars en verliezerronde. Bij de mannen in vorm waren het Nigel van Milligen en Jurgen Hoogvliet die zich de finale in speelden. Jurgen kende op weg hiernaartoe geen genade met Jordy Kaptein, Patrick Toom en Youri Krosse. Nigel liet op weg naar de finale Wilbert van Veen, Jan Bakels en Jeroen van Die in het stof doen bijten. In de finale hielden beide mannen elkaar mooi in evenwicht maar was het Nigel die de beslissende 9e leg naar zich toetrok.

Afgelopen vrijdag werd in Barendrecht bij Agnes & Schier het 2e toernooi van de zomer ranking gespeeld. 51 dames en heren verschenen ditmaal aan de ockey voor de strijd. Nadat de poules gespeeld waren werd iedereen verdeeld over een winnaars en verliezerronde.

In de winnaarsronde was het Elvin Geerlof die iedereen zijn wil oplegde. Jaap Dijksman, Oscar Wijsbroek, Jordy Kaptein en Mitchell von Schukkmann waren niet opgewassen tegen Elvin. In de finale mocht Pim Steenhouwer proberen Elvin van de zege af te houden. Pim kwam er ten koste van Danny de Reus, Hans de Klerk, Thom v.d. Herik en Raymond v.d. Hoeven. Ook voor Pim viel er tegen Elvin echter geen eer te behalen en hij moest dan ook genoegen nemen met de runner-up positie.

jeroen lindaAfgelopen zaterdagavond werd bij Agnes & Schier het finale toernooi gespeeld van de zomer ranking 2017. Zesentwintig dames en heren verschenen aan de ockey voor de verdeling van het prijzengeld. Verdeeld over 6 poules werd een start gemaakt waarbij het Tristan Koedood, Ardy Jongenelen, Dennis Zijdemans, Rob Baan, Jan Bakels en Jeroen van Die waren die als poulewinnaar naar de winnaarsronde gingen.

In het knock-out gedeelte viel in de eerste ronde het doek voor Dennis Zijdemans, Ron Kars bleek te sterk voor Dennis. Jeroen van Die keek tegen Rudolph van Meeteren tegen een 2-0 achterstand aan, maar zette dit in de volgende drie legs recht. In de kwartfinale moest Tristan Koedood dan het hoofd buigen voor Jan Bakels terwijl Ardy Jongenelen onderuit ging tegen Jeroen van Die. Rob Baan stond scherp en schakelde Kevin Hofland uit. Ook Ron Kars zette zijn zegereeks voort met een overwinning op Simon Auperlee.

erik schierVerdeeld over zeven poules begonnen 30 deelnemers afgelopen vrijdag aan het 5e en laatste toernooi van de Agnes & Schier zomer ranking 2017. Rudolph van Meeteren, Erik van Rijswijk, Freddy de Geus, Maurice Burgemeester, Daisy van Driel, Jan Bakels en Jaap Dijksman begonnen sterk aan het toernooi en zij stapten dan ook als poulewinnaar het knock-out gedeelte in.

Van dit zevental verloor Jaap Dijksman als eerste, Edwin Boot bleek te sterk. Edwin schakelde vervolgens ook Freddy de Geus en Rudolph van Meeteren uit en kwam daarmee in de finale. Tegenstander hierin werd Erik van Rijswijk die na de poule korte metten maakte met Johnny Monte (3-2), Jan Bakels (3-2) en Peter Zimmer (4-0).

In de poule hadden Erik en Edwin elkaar ook al ontmoet waarbij Erik er met de zege vandoor ging. Ook in de finale zou het niet anders zijn. Ondanks verbeten tegenstand van Edwin pakte Erik met 5-2 de overwinning en daarmee de toernooizege.

anoop ramdajal28 deelnemers melden zich afgelopen vrijdag op het 4e Agnes & Schier zomer ranking toernooi. Verdeeld over 7 poules begonnen zij aan de strijd waarbij het Wilco Mulder, Wilbert van Veen, Jeroen Wiekeraadt, Rudolph van Meeteren, Johnny Monte, Anoop Ramdajal en Stefan Waterschoot waren die hun poule als winnaar beëindigden.

Van dit zevental wisten Jeroen, Johnny en Anoop de halve finale te bereiken, John van Beugen vulde dit drietal aan. In de halve finale dan versloeg Jeroen Wiekeraadt met 4-1 Johnny Monte, terwijl Anoop Ramdajal geen leg verloor tegen John van Beugen. Ook in de finale tussen Jeroen en Anoop liet Anoop niets liggen en met 5-0 trok hij de toernooizege naar zich toe.

jeroen wiekeraadtAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het 3e toernooi van de zomer cyclus gespeeld. Ditmaal melden zich 27 dames en heren aan de wedstrijdtafel welke werden verdeeld over 6 poules om aan de strijd te beginnen. Dit leverde uiteraard zes poulewinnaars op: Ben Michels, Rudolph van Meeteren, Rob Baan, Johnny Monte, Jeroen van Die en Jan Bakels.

In het knock-out gedeelte werden Rob Baan en Rudolph van Meeteren meteen uitgeschakeld, Ger Verroen was te sterk voor Rob en Rudolph ging ten onder tegen Schier Gouman. Een ronde later viel in de kwartfinale het doek voor Ben Michels, hij verloor van Jeroen van Die. Voor Ger Verroen viel in deze fase het doek tegen Jeroen Wiekeraadt, Schier Gouman ging verder ten koste van Jan Bakels en Johnny Monte schakelde Kevin Hofland uit.