schier mike van duivenbodeAfgelopen vrijdag werd het eerste Agnes & Schier zomerranking toernooi van 2018 gespeeld. Bij een opkomst van 45 deelnemers werd er in 11 poules gestart om te bepalen wie er naar de winnaarsronde en wie er naar de verliezerronde ging.

In de winnaarsronde was het Mike van Duivenbode die de lakens uitdeelde. Winst op Alwin Overduin, Jaap Dijksman, Jan Bakels en Wilbert van Veen bracht Mike in de finale waar Stefano van Engelen wachtte. Stefano was te sterk voor Gerrit Geelen, Mike Kaptein, Mitchell von Schukkmann en Elvin Geerlof. In de finale was het echter Mike die het beste spel liet zien, weinig mistte en dan ook de toernooizege naar zich toetrok.

In de verliezerronde wisten Thom v.d. Herik en Nicolay v.d. Hoek zich de finale in te spelen. Thom versloeg Dominique Kundert, Michel Merrelaar, Menno Angenent en Rowdy Rook. Nicolay overwon Devon Voetee, Hans de Klerk en Geordi Martis. In deze finale was het Thom die zich de sterkste toonde en die de zege naar zich toetrok.

De hoogste finish van de avond kwam met 128 uit handen van Stefano van Engelen terwijl Mike van Duivenbode en Jan Bakels met elk drie stuks de meeste van de 18 maximum scores voor hun rekening namen.

Op vrijdag 13 juli vindt het volgende toernooi van de Agnes & Schier zomerranking plaats.