Jeroen en Jan hoogste finishAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het 8e ranking toernooi van de 2019 cyclus gespeeld. Ditmaal verschenen er 43 dames en heren aan de ockey voor een toernooi in dubbel in, dubbel uit formaat.

Na de poulewedstrijden waren het Jeroen van Die en Stefano van Engelen die deze dag het beste waren op de dubbel. Jeroen maakte korte metten met Daisy van Driel, Leon Blokker en Dennis de Jong en Stefano maakte een eind aan de aspiraties van Stefan van Waterschoot, Oscar Wijsbroek, Rowdy Rook en Dennis Zijdemans. In de finale moest Stefano dan toch de eer aan Jeroen laten die daarmee het 8e toernooi op zijn naam schreef.

In de verliezerronde verraste Jan Karel iedereen. Achtereenvolgens Erik Visser, Mike Codami en Ruud Schipper werden aan de zegekar gebonden. In de finale mocht Jan aantreden tegen Hans Stiphout die eerder Wilco Mulder, Lydia Wouters, Jaap Dijksman en Ardy Jongenelen het nakijken gaf. In de finale hield het voor Hans echter op, Jan was scherp op de dubbel en hij trok dan ook de verliezerronde naar zich toe.

daisy schierDe hoogste finish kwam uit op 161 en deze werd tweemaal gegooid, door Jan Karel en Jeroen van Die. Daisy van Driel had met 82 de hoogste damesfinish.