boogaard gino blomZaterdagavond 2 maart was de organisatie van HW Darts weer te gast in Snookercafé Vlaardingen voor wederom een sfeervol koppeltoernooi. Met 29 koppels was de locatie weer goed afgeladen en kon om 20:00 uur het startschot worden gegeven voor de gebruikelijke poulefase, waarin werd bepaald welke koppels mee mochten strijden om de 1e plek van €200,- in de winnaarsronde en welke koppels er genoegen moesten nemen met de kleinere enveloppen in de verliezersronde.

wesley AnoopDinsdagavond 26 februari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 67e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 9 overige prijzen. Met 30 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

brian raman Jimmy van schieDinsdagavond 19 februari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 66e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 23 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

wesley schols Patrick vd boogaardZondagmiddag 17 februari was de organisatie van HW Darts weer te gast in de sfeervolle ambiance van La Carambole te Roosendaal, waar er werd gestreden om de hoofdprijs van €200,- en de 7 overige prijzen waaronder de felbegeerde fles Bacardi voor de hoogste finish. Om 14:00 uur kon het startschot gegeven worden aan de 18 aanwezige koppels, welke in een poulefase met elkaar de strijd aan gingen om de plaatsen in de winnaars- en verliezersronde.

pim steenhouwerZaterdag 16 maart werd de 7e HWDO Ranking van dit seizoen gehouden en werd voor de eerste maal café Effe Om gebruikt als locatie. 35 deelnemers wisten hun weg te vinden naar Oud-Beijerland, waaronder een 4-tal dames en onder hen zelfs een aantal nieuwelingen die hun eerste opwachting maakten op de ranking dit seizoen en een paar oud gedienden die na een lange tijd weer eens zin hadden in een avondje darten.

Marco Minheere Peter de BruinAfgelopen zaterdag werd alweer het zesde darttoernooi georganiseerd meetellend voor de Dartshop Kattestaart Road to the Winmau Ranking 2018-2019. Ditmaal het Rozenburg Open in het Hof van Rozenburg te Rozenburg, waaraan ditmaal slechts 24 spelers deelnamen. Omdat het zo rustig was, betekende dat ook dat diverse spelers goed zaken konden voor de ranking.

patrick vd boogaard wesley van trijpDinsdagavond 12 februari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 65e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 20 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

wesley plaisier fabiennen romelinghZondagmiddag 10 februari was Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam het sfeervolle decor van ditmaal een valentijns-mixkoppeltoernooi, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €100,- en de 7 overige enveloppen. Met 22 mixkoppels kon de organisatie van HW Darts om 14:00 uur het startschot geven voor de gebruikelijke poulefase, welke werd vervolgd met een winnaars- en verliezersronde.

Na het verloten van de extra valentijns-bonusprijzen wisten de koppels Ronald Neven / Wilma Neven en Marvin van Velzen / Nancy van Tilborg door te stromen naar de finale van de verliezersronde.

wesley plaisier hofDinsdagavond 5 februari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 64e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 24 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

Danny van Trijp den bommelAfgelopen zaterdag werd alweer de zevende editie gespeeld van het Open Den Bommel in de Bommelstee te Den Bommel. Voorheen had het toernooi de naam Deltarent Open, maar na het wegvallen van de hoofdsponsor hebben enkele bedrijven de handen ineengeslagen om ook dit jaar weer het grootste en sterkst bezette toernooi van Zuid-West Nederland te organiseren.

pim steenhouwerZaterdag 16 februari was Café Het Krijgertje weer aan de beurt voor de 6e HWDO ranking van dit seizoen. Met 24 deelnemers, waaronder weer enkele nieuwe namen, werd begonnen aan het 1e toernooi van de avond. Zo’n beetje de gehele top 10 was aanwezig deze avond, dus kon men zich geen misstap permitteren. 3 spelers uit de top 10 wisten hun eerste partij niet te winnen en gingen dus verder naar de Verliezersronde, waarbij ze alle drie in het onderste deel van het speelschema zaten en dus alsnog aan de bak moesten om de punten bij elkaar te sprokkelen. Glen Krijger was het die dit deel van het schema overleefde en na winst op Ken Uiterwijk en Patrick Luijendijk de finale wist te halen.

Meer artikelen...