brussaard resoordZaterdag 16 september werd met 41 deelnemers in MFA de Tienvoet in Heinenoord gestart met de eerste HWDO ranking van dit seizoen. Naast een aantal vaste bezoekers mochten we ook weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen op deze avond.

Zoals gebruikelijk werd gestart met een poulefase, waarna er een schifting in een Winnaars- en Verliezersronde zou plaatsvinden waarin de strijd om de euro’s en de punten via het knock-out systeem verder zou gaan.
De deelnemers werden op de 7 aanwezige banen verdeeld over 10 poules, hetgeen dus ook 10 poulewinnaars opleverde. In enkele poules waren meerdere personen gelijk geëindigd en moest de rekenmachine er aan te pas komen om het legsaldo te berekenen en daarmee de plaats in de poule te bepalen. In enkele poules was dit nodig om de poulewinnaar aan te wijzen, maar in 2 poules was dit nodig om één ongelukkige te vertellen dat hij ondanks 2 winstpartijen veroordeeld was tot de Verliezersronde.

Lees meer...

Ook dit jaar organiseert de HWDO weer een ranking seizoen in de Hoekse Waard. Komende zaterdag 16 september zal er worden begonnen met het eerste toernooi van dit seizoen. Zoals gebruikelijk kent de HWDO ranking een open inschrijving en is dus ook toegankelijk voor niet-leden.

De HWDO rankings worden gespeeld in een poulefase, waarna er een Winnaars- en Verliezersronde volgt in een knock-out systeem. Er kunnen rankingpunten worden verdiend per toernooi en zal er een stand worden bijgehouden, waarbij de top-32 zich plaatst voor het finale toernooi, mits men aan meer dan de helft van de rankings heeft deelgenomen . Naast de punten zijn er per toernooi ook kleine geldprijzen te verdienen. Op het finale toernooi zal er een prijzenpot worden verdeeld onder alle finalisten.

Lees meer...

winners 14 2017Vrijdagavond 8 september stond Winners Café te Numansdorp centraal voor alweer het laatste rankingtoernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met 21 deelnemers konden we rond de klok van 20:00 uur van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het nieuwkomer Bas Koolen en Zereso Zeverboom de finale wisten te behalen. Bas moest in zijn poule Mike van Duivenbode en Jos Solleveld voor zich dulden, waarna zonder legverlies Dennie Mallegrom en Melvin van Hulst werden verslagen. Zereso liet zich in zijn poule verassen door Dave Roelse en Lesley van Schijndel, waarna hij zonder problemen afrekende met Maurice de Keijzer en Dominique Kudret.

Lees meer...

zereso zeverboom mike van duivenbodeVrijdagavond 1 september stond Winners Café te Numansdorp weer centraal voor het 13e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Dat het einde van de ranking in zicht is, is helaas ook merkbaar in het deelnemersaantal; met 20 deelnemers konden we rond de klok van 20:00 uur van start in 5 poules van 4 om te bepalen wie zich kon gaan opmaken voor een winnaars- of verliezersronde.

Uiteindelijk waren het Geordie Martis en Dominique Kudret die zich het beste wisten te revancheren van hun ritje naar de verliezersronde. Geordie moest in zijn poule Wesley van Beekum en Patrick van den Boogaard voor zich dulden, maar stond vervolgens geen leg meer af aan Lesley van Schijndel en Melissa van Puffelen. Ook Dominique moest genoegen nemen met een 3e plek in de poule achter Wesley Plaisier en Luciano Patiradj, waarna hij tweemaal 1 leg moest incasseren van Dennie Mallegrom en Sylvana Snoeck, maar de overige legs zonder al te veel problemen wist binnen te halen.

Lees meer...

andrew helsemans wesley plaisierMaandagavond 28 augustus mocht de organisatie van HW Darts voor de laatste keer deze zomer in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel aanvangen met de 11e Makkie Moneydarts 2017. Net als vorige week was de opkomst gelijk aan het ideale aantal van 32 en konden we om klokslag 20:00 uur van start met de poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

Dankzij enkele listige poules werden er diverse verassingen genoteerd en kon de verliezersronde worden bestempeld als een verkapte winnaarsronde.

Lees meer...

mike van duivenbode nigel van milligenVrijdagavond 25 augustus mochten we in de sfeervolle ambiance van Winners Café te Numansdorp weer aanvangen met het 12e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met 30 deelnemers konden we rond de klok van 20:00 uur van start met de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de poulefase liet onder andere Mike van Duivenbode zien er zin in te hebben door 6 maal een 180’er te noteren, veraste Geordie Martis met sterk finishwerk door een 150 en 170 finish uit te gooien en werden Rudi Minnebach en de nummer 2 van de ranking, Dennis van Genderen, naar de verliezersronde gestuurd door toedoen van Jisse de Boer en Geordie Martis.

Lees meer...

brian raman zereso zeverboomMaandagavond 21 augustus stond Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel in het teken van alweer de één na laatste Makkie Moneydarts 2017 van deze zomer. Met het ideale aantal van 32 deelnemers konden we om 20:00 uur van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In tegenstelling tot de meeste Makkie Moneydartstoernooien waren de poules ditmaal qua sterkte evenredig verdeeld, waardoor er geen echte verassingen te noteren waren. Uiteindelijk waren het Jan Snoep en Dylan Sprangers die zich voor het eerst deze zomer mochten gaan opmaken voor een verliezersrondefinale. Beiden heren moesten genoegen nemen met een 3e plek in hun poule, waarna Jan op zijn beurt Peter ’t Jong, Chiel Schouten en Toby van Overveld wist uit te schakelen en Dylan zich wist te ontdoen van Leander Wagenmaker, Jacob van Attum en Michael Cohen.

Lees meer...

ricardo ham fabian de grootZaterdagavond 19 augustus was de organisatie van HW Darts weer te gast in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel voor de 3e editie van de Open Hoeksche Waard Singles. Ondanks een korte promotietijd mocht de organisatie toch nog 63 deelnemers verwelkomen, die op de 16 aanwezige dartsbanen de strijd met elkaar zouden aangaan om de 1e plek van €230,-. Zoals gebruikelijk vingen we om klokslag 20:00 uur aan in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarna het duidelijk zou worden wie zich naast Mark Oosterhuis en Mike van Duivenbode in het rijtje van winnaars zou scharen.

Lees meer...

Zaterdag 23 september is de organisatie van HW Darts weer te gast bij Agnes & Schier te Barendrecht voor alweer de 3e editie van het Open Agnes & Schier Koppels & Singles. Om 11 uur zullen we aftrappen met het koppeltoernooi, welke in de voorgaande edities in de wacht werd gesleept door de koppels Michael van der Veer / Ricardo Ham en Stefano van Engelen / Mitchell von Schukkmann.

Vervolgens zullen we rond de klok van 14:30 van start gaan met het singletoernooi, waarin duidelijk zal worden wie de opvolger zal worden van Sven Wens, die vorig jaar in de finale wist af te rekenen met de winnaar van de 1e editie, Mareno Michels. Beide toernooien zullen van start gaan in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij zowel de winnaar van het koppeltoernooi als het singletoernooi er van door zal gaan met minimaal €200,-.

Lees meer...

danny van trijp wesley plaisierVrijdagavond 18 augustus mochten we in de sfeervolle ambiance van Winners Café te Numansdorp aanvangen met alweer het 11e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met 27 deelnemers konden we van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde was het, net als vorige week, Patrick van den Boogaard die de finale wist te behalen. Nadat Dennis van Genderen en Rudi Minnebach in de poule te sterk voor hem bleken, schakelde hij in de verliezersronde Michelle de Jong, Lieven Raap en Dave Roelse uit, waarna in de finale Ricardo Vrijhof wachtte. Hij moest in zijn poule Mike van Duivenbode, Michael van der Veer en Wesley van Beekum voor zich dulden, waarna hij zich wist te ontdoen van Fabio Capelli, Shaties Hoebdar en Lesley van Schijndel.

Lees meer...

damian mol brian ramanMaandagavond 14 augustus mochten we in de sfeervolle ambiance van Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel aanvangen met de 10e Makkie Moneydarts. Net als de week ervoor mochten we met 41 deelnemers aanvangen in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Joey Jaspers en Toby van Overveld die zich het beste wisten te revancheren na een mindere poulefase. Waar Joey zich in de knock-outfase wist te ontdoen van Melissa van Puffelen, Winston van de Graaf en Melvin van Hulst, versloeg Toby op zijn beurt Leroy Spil, Maurice Le Grand en Servie Schrauwen.

Lees meer...

wesley plaisier danny van trijpVrijdagavond 11 augustus stond Winners Café te Numansdorp weer centraal voor het 10e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met wederom een rustig deelnemersaantal van 23 konden we van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde plaatsten Patrick van den Boogaard en Dylan van Schijndel zich voor de finale. Patrick eindigde ondanks 2 winstpartijen 3e in de poule achter Wesley Plaisier en Danny van Trijp, waarna zonder al te veel problemen Michelle de Jong en Shaties Hoebdar werden verslagen. Dylan moest in zijn poule Jisse de Boer, Zereso Zeverboom en Wesley van Trijp voor zich dulden, maar was daarna te sterk voor Melvin van Hulst en Davy van Hulst.

Lees meer...

Meer artikelen...

Hieronder zal het NDB nieuws vallen
Hieronder valt alle nieuws vanuit de PDC, Premier League e.d.

Hier zullen de BDO nieuwsberichten onder moeten vallen

Hieronder zullen de berichten moeten vallen die geen specifieke categorie hebben.