wesley wesleyVrijdagavond 30 juni stond Winners Café te Numansdorp weer in het teken van het 4e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Waar de afgelopen 3 avonden goed werden bezocht, moest de organisatie ditmaal genoegen nemen met een rustig avondje. Met 17 deelnemers werd er gestart met de poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde zagen we weliswaar verassend Jisse de Boer en Luciano Patiradj terug. Waar Jisse 3e werd in de poule achter Lesley van Schijndel en Dennis van Genderen, eindigde Luciano 3e achter Wilco Mulder en Dave Roelse. Beide heren stonden daarentegen in de knock-out geen leg meer af; Jisse verschalkte Claudia van Driel en Pascal den Tuinder en Luciano was te sterk voor Maurice de Keijzer en Melvin van Hulst.
In de finale ging de strijd gelijk op en hielden beide heren elkaar goed in evenwicht tot de stand van 3-3, waarbij er een beslissende laatste leg aan te pas moest komen. Deze werd beslecht in het voordeel van Jisse, die zodoende met een 4-3 overwinning de verliezersronde in de wacht sleepte.

Kwartfinale:
Joey Rus Hartland 0-3 Pascal den Tuinder
Jisse de Boer 3-0 Claudia van Driel
Luciano Patiradj 3-0 Maurice de Keijzer
Shaties Hoebdar 2-3 Melvin van Hulst

Halve finale:
Pascal den Tuinder 0-3 Jisse de Boer
Luciano Patiradj 3-0 Melvin van Hulst

Finale:
Jisse de Boer 4-3 Luciano Patiradj

In de winnaarsronde wist Wesley Schols zijn tweede finale op rij te behalen door zich in de knock-outfase te ontdoen van Wilco Mulder en Dennis van Genderen. Tegenstander in de finale werd naamgenoot Wesley Plaisier. Hij maakte korte metten met Lesley van Schijndel en Dave Roelse.
Net als de week ervoor ging ook deze finale tot het gaatje. Toen was het Wesley Schols die met een fantastische laatste leg de winst wist te pakken. Echter was de eer dit keer aan de andere Wesley die de laatste leg binnen wist te slepen en daarmee het 4e toernooi van de Winners Zomerranking 2017 op zijn naam mocht schrijven.

Kwartfinale:
Wesley Schols 4-1 Wilco Mulder
Dennis van Genderen 4-1 Mike de Kruijff
Dave Roelse 4-2 Menno Angenent
Wesley Plaisier 4-1 Lesley van Schijndel

Halve finale:
Wesley Schols 5-4 Dennis van Genderen
Dave Roelse 3-5 Wesley Plaisier

Finale:
Wesley Schols 5-6 Wesley Plaisier

Daarnaast hadden beide Wesley’s met 4 stuks het grootste aandeel in de gegooide 180’ers en ook de hoogste finish van 160 kwam uit handen van Wesley Plaisier. Beste dame werd Anouk Lokum met een 9e plek in de winnaarsronde.

Vrijdagavond 7 juli kan iedereen zich weer tot 19:45 inschrijven voor het 5e toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Meer informatie is te vinden op onze website www.hw-darts.nl .

Tot dan!