Zaterdagavond 16 december zal de organisatie van HW Darts voor de eerste keer aanvangen met een A & B toernooi. Waar voorheen dit principe werd toegepast in Dartcentrum De Walrus, zullen wij dit op verzoek van velen nu voortzetten in Café Merwehof te Dordrecht.

Er zullen op deze avond 2 toernooien plaatsvinden, waarbij iedereen het zal opnemen tegen zijn of haar eigen niveau. De A poule zal bestaan uit spelers uit de ere- en 1e divisie en de B poule uit de 2e divisie en lager. Beide toernooi starten in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij de winnaar van de A poule met minimaal €75,- huiswaarts zal keren en de winnaar van de B poule met minimaal €50,-. Daarnaast zal ieders eerste 180’er worden beloond met een gratis consumptie.

Er zal op deze dag plaats zijn voor maximaal 32 deelnemers in zowel de A als de B poule, dus adviseren we jullie om gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit is mogelijk via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Danny van Trijp 06-38691547 of Melvin van Hulst 06-24210180.

Wanneer men in een lagere divisie actief is of geen competitie gooit, maar van mening is bij de A poule mee te kunnen doen, is dit vanzelfsprekend mogelijk, evenals de omgekeerde weg. Bij twijfel gelieve contact op te nemen met één van de organiserende leden.

De lijst met voorinschrijvingen zullen in de loop der tijd worden gepubliceerd op onze website www.hw-darts.nl .

Tot dan!

poster a en b toernooi