jeroen van die28 juni en wederom een heerlijke avond om een pijltje te gooien. Met precies hetzelfde aantal deelnemers (18) als op het 1e toernooi konden we van start gaan. Dit deden we dus op dezelfde wijze als vorige week met 3 poules van 4 en 2 van 3.

Poule winnaars waren dit keer; Danny Mak, Jaap Dijksman, Hans Velthuizen, Stanley de Vormer en Jeroen van Die. Bij de laatste 8 trof Stanley, Jeroen van Die en die was een maatje te groot voor Stanley. Jaap won van Robert Krijthe, Danny versloeg Schier Gouman en Hans Velthuizen won van Michel Merrelaar.

In de halve finale waren het Jeroen van Die en Danny mak die zich wisten te plaatsen voor de finale, hierin was Jeroen duidelijk de sterkste en won hij met 5-0 de finale

In de VR waren Simon Aupperlee en Jan de vormer die zich de finale inspeelde. Waar Jan in de poule nog zijn meerdere moest erkennen in Simon was hij dit in de finale niet weer van plan. En met 4-2 werd Simon naar de 2e plek verwezen.

De hoogste finish kwam met 111 uit handen van Vincent van de Bogaert, er werden deze avond maar 3 180ers gegooid. De prijzenpot voor het eindtoernooi werd aangevuld met 90 euro en staat dus nu op 180 euro. Volgende week deel 3 van 10 toernooien en natuurlijk is iedereen (Max 32) weer welkom. Mocht je iets later komen bel wel even van tevoren want we moeten wel om 19.45 starten met het toernooi daar het anders te laat word.

Groeten, Jan en Petra de vormer