coronaOp advies van de Nederlandse Darts Bond heeft café Havenzicht besloten om naar aanleiding van het coronavirus het 4e Havenzicht rankingtoernooi, wat aankomende zondag 15-3 gespeeld zou worden, geen doorgang te laten vinden.

Zodra wij meer nieuws hebben zullen we dat jullie zeker melden.

cor ernst jan de vormer 2016Op zondag 23 februari 2020 is het 3e Havenzicht ranking toernooi van 2020 gehouden. Er kwamen deze keer 55 mensen langs de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren er 8 dames.
Er werd ook nu gespeeld in een knock-out systeem.

Na de splitsing van winnaars en verliezers ronde hadden we in de winnaars ronde de volgende wedstrijden bij de laatste 16.
Wesley Plaisier tegen Patrick Toom 2-3, Jeroen Gorter tegen Robert Krijthe 3-1, Mareno Michels tegen Nigel van Milligen 2-3, Wesley Rus Hartland tegen Jan Karel 2-3, Auke Reinders tegen Remco Mak 3-0, Marco Smit tegen Geordie Martis 3-2, Ria de Pan tegen Manuel Marques 1-3 en Patrick Ziemer tegen Cor Ernst 1-3.

jan de vormer nigel van milligenZondag 26 januari 2020 is het 2e ranking toernooi van dit jaar gehouden in Havenzicht. Er kwamen dit keer in totaal 54 mensen langs de tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 45 heren en 9 dames. Omdat het 54 deelnemers waren werd er gelijk in knock-out gespeeld.

In de winnaars ronde hadden we bij de laatste 16 de volgende wedstrijden: Marco Smit tegen Robin Ferdinandus en deze won Marco met 3-1, Bert de Ruiter tegen Jan Karel die Jan won met 3-0, Jaap Dijksman tegen Andy Karel met winnaar Jaap 3-2, Stefano van Engelen tegen Jeroen Gorter gewonnen door Stefano met 3-1, Jeroen van der Beek tegen Wilco Mulder en Jeroen won met 3-2, Patrick Toom tegen Nigel van Milligen gewonnen door Nigel met 3-0, Manuel Marques tegen Mitchell von Schukkmann deze won Manuel met 3-2 en dan Auke Reinders tegen Ben Michels gewonnen door Ben met 3-2.

mareno michels jan de vormerOp zondag 5 januari 2020 is het eerste toernooi van de Havenzicht ranking 2020 gehouden. Er kwamen deze keer 9 dames en 46 heren langs de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Er werd deze keer met 55 deelnemers gelijk in een knock-out systeem gespeeld.

In de eerste ronde waren er geen echte wedstrijden waar je haren van overeind ging staan. Nu was wel de splitsing gemaakt voor de winnaars en verliezers rondes.

Jeroen Jan 15 04 2018Op zondag 8 december 2019 is de finale dag gehouden van de Havenzicht ranking 2019. Er waren 32 spelers geplaatst voor deze dag. Helaas was Wim Doesburg als enige verhinderd van de geplaatste spelers. Zijn vervanger was Robert Krijthe. Er werd begonnen in 8 poules van 4 en daarvan gingen de nummers 1 en 2 naar de winnaars ronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezers ronde. Ook waren er voor deze dag 5 dames geplaatst voor het dames toernooi. Zij speelde in het knock-out systeem.

De eindstanden van de poules waren als volgt: