mareno michels jan de vormerOp zondag 5 januari 2020 is het eerste toernooi van de Havenzicht ranking 2020 gehouden. Er kwamen deze keer 9 dames en 46 heren langs de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Er werd deze keer met 55 deelnemers gelijk in een knock-out systeem gespeeld.

In de eerste ronde waren er geen echte wedstrijden waar je haren van overeind ging staan. Nu was wel de splitsing gemaakt voor de winnaars en verliezers rondes.

In de winnaars ronde stonde in de 2e ronde Marco Smit en Wesley Plaisier al tegenover elkaar en Marco won deze met 3-1. In de 3e ronde werd het wat spannender Nu stonden Auke Reinders en Marco Smit tegenover elkaar Auke won 3-0. Ook stonden Mareno Michels en Cor Ernst het uit te vechten. Winnaar Mareno met 3-0. Ook hadden we Nigel van Milligen tegen Jeroen Gorter. Nigel won met 3-1 en ook was er de wedstrijd Jan Karel tegen Zereso Zeverboom. Zereso won die met 3-0

In de kwartfinales kregen we de volgende wedstrijden:
Patrick Toom tegen Auke Reinders 0-4, Mareno Michels tegen Nigel van Milligen 4-1, Zereso Zeverboom tegen Ruud Schipper 2-4 en Robin Dikmans tegen Claudio Rebeiro 0-4.

We kregen door deze uitslagen de volgende 2 halve finales:
Auke Reinders tegen Mareno Michels. Mareno won deze met 4-0. De 2e halve finale was tussen Ruud Schipper en Claudio Rebeiro. Claudio wist deze ook met 4-0 te winnen.
Dit hield dus in dat we een finale krijgen van Mareno Michels en Claudio Rebeiro. Het was Mareno die deze wedstrijd met 5-1 wist te winnen en daarmee ook de 1e ranking op zijn naam schreef.

In de verliezers ronde stonden Ben Michels en Nigel Dikhoff tegenover elkaar in de finale.
Ben bereikte de finale door te winnen van Stefan van Waterschoot 3-0, Ad Ouwens 3-1, Dennie Jorens 3-1en in de halve finale van Jan Bakels met 3-2.
Nigel deed hetzelfde tegen Wilco Mulder 3-0, Johnny Monte 3-1, Simon Aupperlee 3-1 en in de halve finale van Ria de Pan met 3-1.
De finale werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen door Nigel Dikhoff.

In de dames ronde hadden we 9 inschrijvingen en daardoor stonde in de eerste ronde als enige Daisy van Driel en Corrine Karel tegenover elkaar en deze werd 3-2 gewonnen door Daisy.

In de kwartfinales kregen we de volgende 4 wedstrijden:
Shirley Geelen tegen Dushi Wouters 0-3, Michele Horsten tegen Daisy van Driel 1-3, Ria de Pan tegen Nancy van Tilborg 3-1 en Sabrina Jongenotter tegen Ans Römelingh0-3.
De 2 halve finales werden daardoor. Dushi Wouters tegen Daisy van Driel 4-3 en Ria de Pan en Ans Römelingh 2-4.
Dus kregen we de finale tussen Dushi Wouters en Ans Römelingh. De finale werd met 5-2 gewonnen door Ans Römelingh.

In totaal werd er 31 maal een 180 score gegooid. De meeste werden gegooid door Mareno Michels. In totaal 6 stuks. Ria de Pan was de enige dame die er ook 1 wist te gooien.

De hoogste finish van de dames kwam met een 95 finish op naam van Ans Römelingh. De hoogste finish van het toernooi werd al in de eerste ronde gegooid door Wesley Plaisier. Hij gooide toen al gelijk een 170 finish.

De 2e ranking wordt gehouden op zondag 26 januari 2020. Hopen jullie dan weer allemaal te kunnen begroeten en in te schrijven.